News

16 november – 12 december 2022 – Galleri Format, Malmö

Grupputställning HDK-Valand –  Various Works, min egna del heter A Human Construct”

Ställer ut tillsammans med min klass på galleri Format i Malmö. 


18 september – 16 oktober 2022

Samlingsutställning 5 x Skåne

Jag ställer ut delar av mitt projekt ”Please Wait!” tillsammans med 4 andra på Sankt Hans församlingshem i Lund.


Maj 2022

Springshow- Elevutställning HDK-Valand

Galleri Monitor & Entrance Valand


September 2021 – Januari 2022

Se mig! – Dokumentärfotosalongen, Arbetets museum, Norrköping


September 2021

Face Off! – Street gallery, Göteborg


19 september  2020

Samlingsutställning av tidigare arbeten

Under en månad ställer jag ut i utställningslokalen vid Dalby bibliotek. En samlingsutställning med arbeten jag jobbat med under senare år, med tyngd på de senaste 1.5 året. 

Tid:19/9-15/10 -2020, Öppettider är samma som dalby biblioteks (klicka på länken för tider)

Plats: Dalby stadsbibliotek, se karta.


4 november 2017

På min bakgård

Mycket av liv och rörelse flyttar inomhus under höst, och i synnerhet vinter. Kvar ute är spåren av sommaren, torra eller kanske blöta löv, frökapslar, skrumpna frukter. Utställningen är bilder av det till synes skrumpna, vissna, bruna. I det finns det spännande former, det döljer sig matta färger, ett lugn.

Tid: Kulturkvällen i Torna Hällestad, 16-21.

Plats: Bilderna hänger på Torna Hällestads lanthandel, mitt i byn.


 

10-30 maj 2016

Långt bort där tidens tycks ha stannat upp

Under större delen av maj ställer jag ut bilder från mina resor i Ryssland och mer precist Sibirien. Under första halvan av 90-talet så var jag på flera expeditioner till Ryssland och den absolut största delen av tiden var i Sibirien. Resorna var i områdena, floden Lena i öster till Kolahalvön i väster. Bilderna är  till största delen på folk från de olika minoritetsgrupper som lever i Sibirien, så som jägare, renägare och fiskare. Det är dokumentärbilder och personporträtt och några enstaka miljöbilder.

Tid: 10- 30 maj 2016, bibliotekets öppettider (mån-sön)

Plats: Lunds Stadsbibliotek

 


24 Mars 2016

Jag tillsammans med Peer Eriksson har under påsk 2016 en utställning på Lanthandeln i Café-delen som vi valt att kalla ”Annorlunda landskap”.   Landskap kan vara väldigt skilda ting, det kan vara kontorslandskapet, kökslandskapet, mm. Vi skildrar i vår bilder det naturliga landskapet, det som naturen på egen hand råder över, när den får fria tyglar att forma sig och sin omgivning. Kontrasten till det är det urbana landskapet, stadsmiljöer som helt och hållet är skapade av människan. I bilderna illustreras det drömska mjuka lite mystiska landskapet fångat i omgivningarna runt Torna Hällestad och konstrasterna är det strama, skarpa stadslandskapet från Las Vegas.

Time: 09-19 (vardagar), 08-15 (lördagar)

Date: 24/3 – 9/4  2016

Place: Lanthandeln i Torna Hällestad

 


 

31 October 2015

I will have an exhibition together with Peer Eriksson in the church in Torna Hällestad. The exhibition is called ”Olika, men ändå så lika!”. I have been photographing local people, people that live, work, or just spend a lot of time in Torna Hällestad. Peer has photos of people from other countries, they do similar things, have similar dreams and in fact their every day life is not so different from the people I have photographed.

 

Time: 16-21

Date: 31 October 2015

Place: The church in Torna Hällestad